Ingredienser, kake:

  • 400g. Smør
  • 4,5dl. Vann
  • 4ss. kakao
  • 9dl. Sukker
  • 4 Egg
  • 1 Lettrømme
  • 9dl. Hvetemel
  • 2ts. natron
  • 1ts. Salt

Ingredienser, galsur:

  • 200g. Margarin
  • 400g. Melis
  • 1,5 plate Kokesjokolade
  • 3ts. Vaniliesukker
  • 1 Egg

Slik gjør du:

  • Kok opp smør, vann og kakao, avkjøl.
  • Lag eggedosis.
  • Bland inn rømme.
  • Bland alt det tørre.
  • Bland deretter inn den avkjølte kakaoblandingen og melblandingen vekselvis.

Tips:

  • Smør en langpanne
  • Helles i langpanne. Stekes midt i ovenen på 200g. i 30 minutter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *