Til to personer

  • 1 stor kylling eller mange kyllingklubber
  • 1 sitron i skiver
  • 1 rød løk
  • 1 paprika i terninger eller skiver
  • 2,5 dl kyllingkraft
  • 1 toppet ts røkt paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver (eller så mange fedd hvitløk du klarer)
  • 50-100 g chorizo (da kan du klare deg uten røkt paprikapulver)
  • 1 lite glass oliven

Hiv kyllingen i en ildfast form og tilsett alt unntatt olivenen.Stek på 180 g i 30-60 minutter – til kyllingen er ferdig stekt.Helt mot slutten av steketiden tilsetter du olivenene.Server med ris og eventuelt en frisk salat.Sunt, godt, raskt, rimelig.

Kilde: http://breadandbutter-linn.blogspot.com/2011/06/sitronkylling-er-skikkelig-hverdagsmat.html

Kategorier: MiddagOppskrifter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *