Ingredienser:
• 2 Egg
• 2 dl. Sukker
• 2 dl. Hvetemel
• 1 ts. Kanel
• 1 ts. Vaniljesukker
• 2 ts. Bakepulver
• 1 ss. Matolje
• 3 dl. Revne gulrøtter

Slik gjør du:
• Lag eggedosis av egg og sukker
• Bland inn resten av ingrediensene
• Hell røren i en rund kakeform (22 cm.) dekket med papir
• Stekes ved 175°C. midt i ovnen i 40 min.

Glasur:
• 0,5 pk. Philadelphia
• 30 g. Myk melange
• 2 dl. Melis
• 1 ts. Vanilje sukker

TIPS:
• Ta gjerne og bland litt frisk revet ingefær i røren
• Du kan bruke mindre sukker en det som er oppgitt
• Kaken blir ekstra saftig hvis du bruker mer matolje

Kategorier: BakstOppskrifter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *